Pop-up EDIT 02. SRDEČNĚ ZVEME! Na co? 

K letnímu vydání jsme spojily síly s novým prostorem Design Port DEPO v ulici Komunardů v Holešovicích. Designový dům od architekta Stanislava Fialy nabízí kreativní a inspirativní prostor DEPA, jež bude v rámci pop-upu Má vlast EDIT doplněn o lokální módu a doplňky. Pod jednou střechou tak najdete to nejlepší od českých a slovenských návrhářů a designérů. 


Zveme

Pop-up EDIT 02 slavnostně zahájíme ve čtvrtek 12.8. v 19 hodin.Nicméně otevřeno bude již od 17:00. Nebude chybět celý tým Má vlast EDIT, přípitek od Mumm nebo drinky od Beefeater. V pátek budeme připraveni od 11 do 21 hodin, v sobotu od 11 do 20 hodin. Rodinná a přátelská atmosféra, setkání s umělci i možnost vidět produkty zblízka a vyzkoušet si je – i to je Má vlast EDIT 02.

Óda na lokální tvorbu 

Našim hlavním cílem je podpořit české a slovenské návrháře, designéry a umělce. Na pop-upu se jich představí hned několik. Se stylingem navíc poradí Lenka Kermesová nebo Honza Pokorný – přední čeští stylisté. Živý hudební doprovod ve čtvrtek večer zajistí ktva, svým mixem hudby vás přenese do luhů a hájů českých, i těch za hranicemi naší země.

Představujeme…

Jan Černý, Vanda Janda, Ivana Mentlová, Klára Nademlýnská, AiM Michaela Hriňová, Aleš Hnátek, Anna Tran,NANICHE, Buffet Clothing, Leeda, Božidara, Boris Král’, silk & stones, Bohemia Gloves, Givili, Softies, Bohemiss Praha, Magdalena Šťastníková, Jana Mikešová, Anna Baum, ADEMI, Luciela Taschen, Aleš Hnátek, Be.Witch, So.slow, WWO, Artiffine, We Are Ferdinand, Tereza Rozalie Kladošová, Venna.studio, Sure Curated, Chatty, Ester a Josefina, Klára Nademlýnská, Leeda, Zoltán Tóth, Odivi, Helena Heinz, Port of Stars. 

Děkujeme! 

V neposlední řadě děkujeme především naším partnerům Mummu, Beefeateru, Kofole, VOGUE CS, Douglas CZ, Kartotéce, Artiffine a We are Ferdinand, bez kterých bychom pop-up mohli realizovat jen velice těžko. A samozřejmě Design Portu DEPO, díky kterému jsme mohli spojit ikonický design s osobitým umem českých návrhářů.

foto: Alexander Bel, modelka: Alex Sedláčková, kabát: Klára Nademlýnská

foto: Marek Jarkovský, herečka Jana Plodková, top: Aleš Hnátek