Kdo se představí na pop-upu?

Krátící se dny, chladný vítr, červené jeřabiny a šípky. Houbařská sezóna v plném proudu, Dušičky za dveřmi. Po rozlehlých hanáckých polích se už prochází jen vrány a olomoucké parky se barví do oranžova. Právě sem příští týden míří páté vydání našeho prodejního pop–up showroomu.

Přijďte si koupit svetr nebo čepici od Jany Mikešové, šperky La Dominique Jewelry a Hany Polívkové, přírodní tělovou kosmetiku The Green Theory nebo kožené kabelky KRAS. Dále Má vlast EDIT 05 představí například oděvy návrhářky Hany Frišonsové a značek Appre a About Studio, nábytek Verver či Ja / studio a tradičně vyráběné lité zvony Ribell. Těšit se můžete i na kolekce známých designérů jako Klára Nademlýnská a LEEDA nebo zástupců mladé generace – Jana Černého a Terezy Rozálie Kladošové.

JaStudio

JA / studio 

V designovém prostoru Loftu vznikne instalace z tradičních hanáckých krojů a oděvů současných módních designérů, například Zuzany Kubíčkové, kterou realizuje umělkyně Linda Procházka, pocházející z Olomouce. Barbora Gábová, původně také z Olomouce, je druhou polovinou dua ABCollective, a druhá část instalace bude v jejích rukou. ABCollective propojuje jedlé instalace z lokálních a sezónních surovin s objekty a zážitky.

Další oděvní designeři a značky jsou: LARACAI, Kafka fashion, Kousek, LEEDA, Triangel, Cockerel, NANICHE, Sure Curated, AiM, Humanoddity a Tomáš Višňovský.
Fraela představí svou nabídku rtěnek a rozjasňovačů, Jezuskote potom přírodní kosmetické produkty, Bohemia Gloves nabídku ručně vyráběných kožených rukavic, olomoucká Knihařka zase sešity a fotoalba.
Můžete se těšit také na vázy od Davida Valnera a Lukáše Nováka.

Fraela

Rtěnky v nových obalech Fraela

Knihařka - Ma Vlast Edit

Sešity od Knihařky

DavidValner

Vázy od Davida Valnera

Před budovou Telegraphu si budete moci prohlédnout model automobilu BMW X6 M se speciálním designem postřiku, jež vznikl ve spolupráci s olomouckým umělcem Pauserem, který se věnuje převážně graffity, k výročí padesáti let BMW M. Autorizovaným dealerem BMW v ČR, společně s BMW Mottorad, MINI a Rolls Royce, je Car Tec Group, která se postará o pohodlnou cestu do Olomouce našim pražským hostům. Česká společnost Car Tec Group je největším dealerem BMW vozů v ČR.

Dbaly jsme na lokálnost i v rámci České republiky a celou akcí se bude prolínat téma Hané a Moravy. Mnoho značek a tvůrců jsou domovem právě zde, stejně jako hosté doprovodného programu. Vstupenky si můžete zakoupit přes portál goout.net a to vždy do dvou hodin před daným bodem programu, nebo na místě – v přízemí Telegraphu na recepci.

Partneři akce jsou Car Tec Group, Něcojako, Optimistic foods, Alfréd & Hermína boutique hotel and café, Miss Sophie’s hotel, Herbarium boutique hotel, Lejaan, The Green Theory, The Black Stuff Irish Pub, olomouc.cz a Vogue CS.