EDIT pošesté

Už v sobotu 15.4. otevřeme skleněné dveře pop-up showroomu Má vlast EDIT 06 v Chuchle Arena Praha ve Velké Chuchli. Jako součást jarního Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku nás najdete hned vedle vstupu na catwalk, takže pop-up s českými a slovenskýmim designery a značkami nemůžete minout. Přijďte si užít jedinečnou atmosféru a mumraj fashion weeku! 

robertvano_denisadvorakova_mavlastedit

oblek Klára Nademlýnská, šperky Du Coeur

Interiér pop-upu si vezme na starost architektonické studio Ječmen v čele s Ing.arch. Evou Blažkovou, která se inspirovala samotnou stavbou tribuny a jezdeckými sporty. V prostoru bude použitý sedací nábytek od rodinné firmy z Boskovic LD Seating a nábytek z masivního dřeva slovenské značky Javorina. Prostor vyzdobí květinové studio Vnímej nejen za pomoci rostlinných dekorací, ale také těch skleněných od KLIMCHI, jež pro značku navrhl František Jungvirt. 

Z letošního rekordně vysokého počtu přihlášených značek a umělců jsme vybraly primárně tvůrce, jež se v rámci Má vlast EDIT představí poprvé. Jedná se například o šperky Elišky Lhotské a Márie Kobelové, doplňky Jana Rollo a oblečení TAM ARA, Klára Židková, Meji, Basicatory, On the boat nebo Musa. Znovu se setkáme se značkami Kousek, Appre, MiJa, La Dominique a dalšími. Všechny značky a umělce postupně představujeme na našem Instagramu, kde se o nich dozvíte více. Nejbližší setkání ale nabídne právě náš pop-up showroom. Oblečení a doplňky si můžete vyzkoušet a samozřejmě také zakoupit. Možná bude jako obvykle platba hotovostí (preferujeme) i kartou.

Po úspěchu z minulého EDITu jsme opět přichystaly panelové diskuze a workshop. Zajímavé hosty napříč kreativními obory vyzpovídá topmodelka Denisa Dvořáková, která je tváří jarního EDITu a na fotografiích ji zachytila legenda české a slovenské fotografie – Robert Vano. I on bude jedním z hostů panelové diskuze Kreativita v módním průmyslu. Celý detailní program najdete zde.

robertvano_denisadvorakova_mavlastedit

PROGRAM

Sobota 15.4.

14:00 – 21:00 Má vlast EDIT 06 x MBPFW pop-up showroom 

15:30 – 17:30 zahajovací přípitek, hraje DJ ktva

Neděle 16.4.

13:00- 21:00 Má vlast EDIT 06 x MBPFW pop-up showroom 

15:00 Panelová diskuze Módní design v Česku a na Slovensku (Jan Černý, Klára Nademlýnská, Miro Sabo, Jana Horejšová – On the boat )

Pondělí 17.4.

14:00 – 20:00 Má vlast EDIT 06 x MBPFW pop-up showroom 

15:30 Workshop Styling šperků a doplňků s Du Coeur a stylistkou Deborou Kellovskou

18:00 Panelová diskuze Kreativita v módním průmyslu (Robert Vano, Benedikt Renč, Marek Cpin)

video: Světlana Mašková
fotograf: Robert Vano
modelka: Denisa Dvořáková (Elite Model Prague)
creative & visual direction: Ivona Petružálková
styling: Magda Žůrková
make-up: Margita Skřenková
vlasy: Marty Tyl
produkce: Barbora Čiháková
studio: Cash Only