POP UP 02

Odstartoval POP UP 02

Autor: Aneta Malcová

Je krátce po sedmnácté hodině a Design PORT Depo se pomalu zaplňuje. Jsme rády, že jsme tyto prostory mohly využít právě k těmto účelům. Propojit architekturu, design a módu. Se stylingem pomáhali přední čeští stylisté – Jan Pokorný a Lenka Kermesová. Na modrých štendrech vystavujeme všechny vybrané designéry. 

Jan Černý, Vanda Janda, Ivana Mentlová, Klára Nademlýnská, AiM Michaela Hriňová, Aleš Hnátek, Anna Tran, NANICHE, Buffet Clothing, Leeda, Božidara, Boris Král’, silk & stones, Bohemia Gloves, Givili, Softies, Bohemiss Praha, Magdalena Šťastníková, Jana Mikešová, Anna Baum, ADEMI, Luciela Taschen, Aleš Hnátek, Be.Witch, So.slow, WWO, Artiffine, We Are Ferdinand, Tereza Rozalie Kladošová, Venna.studio, Sure Curated, Chatty, Ester a Josefina, Klára Nademlýnská, Leeda, Zoltán Tóth, Odivi, Helena Heinz, Port of Stars. 

“Má vlast, DEPO, design, móda a symbióza. Přesně tato slova vystihují tento okamžik. Je krásné zase po tak dlouhé době vidět, že je o českou módu a design takový zájem. Ohromně nás to těší a dobíjí další energií, takže slibujeme, že další pop up bude. Brzy, “ zahájila Pop-Up 02 jedna ze zakladatelek projektu Má vlast EDIT Ivona Petružálková. Pop-Up oficiálně odstartoval velkolepý přípitek, bublinky od Mummu a skvělá atmosféra. Následovala přehlídka modelů a modelek, kteří nám ochotně pózovali v dosavadních editoriálech. Živý hudební doprovod  zajistila ktva, Kristýna CoUfalová, která nás svým hudebním mixem přenesla do českých luhů a hájů, i těch za hranicemi naší země.

Pokud se ptáme nezávislých pozorovatelů a návštěvníků, jakými slovy by vystihli včerejší večer, dostáváme odpověď:  “Móda, krásná atmosféra a hodně silné drinky, “ tímto tedy zdravíme barmana z Beefeteru a děkujeme za hezký večer! 

”Vítám mezi námi Janu Plodkovou, Petru Nesvačilovou, Honzu Cinu, Petra Vančuru a další. Děkujeme, že jste přišli. My Vám zase můžeme slíbit, že nás brzy potkáte v divadlech a na dalších kulturních i nekulturních akcích. Vítám mezi námi také Zuzanu Straskou, Kateřinu Sokolovou, Tereza Srbovou a Denisu Dvořákovou. Doufáme, že byste se do budoucna také třeba rády stali tváří dalšího editorialu z MáVlast  produkce, protože české modelky jsou nejkrásnější,” dodává Ivona. 

Už od samotných příprav jsme byly přesvědčené, že děláme něco, co dává smysl. Propojujeme různé světy a zjišťujeme, jak vedle sebe mohou krásně existovat. Děkujeme lidem, které vedle sebe máme a kteří nám pomáhají. Ať už s přípravami nebo našim partnerům, bez kterých by to nešlo: Kofola, Mumm, Beefetear, Kartotéka, Douglas, VOGUE CS, Artiffine a We are Ferdinand. 

Především ale děkujeme všem, kteří včera přišli a dobili nás energií. 

Krása je hodně subjektivní a každý ji vnímá jinak. My jsme ale přesvědčeni, že česká krása je ta nejkrásnější. Už teď se těšíme na další Pop-Up!